ELEKTRICITEIT

Voor alle elektriciteitswerken moet u bij Broekaert Dieter zijn. Ik leg een volledig elektriciteitsnetwerk aan in uw nieuwbouw- of renovatieproject en voer ook alle herstellingen uit. Hiervoor maak ik, indien mogelijk, gebruik van de plannen van uw architect.

Electricien Broekaert

” Meteen de juiste hulp van een expert, die zorgt ervoor dat je uw dagelijkse bezigheden snel weer kunt verder zetten.”

 24 uursservice bij storing

Een stroomstoring is acuut en u kunt er natuurlijk niet lang mee blijven zitten. Gelukkig bieden wij een service aan die ervoor zorgt dat u zo snel mogelijk wordt geholpen. De meterkast en uw apparatuur werken snel weer naar behoren!

Onderhoud en elektrotechnische installatie

Wij maken alle schema’s op van de installaties en zorgen voor de nodige keuringen, zodat u steeds beschikt over een duidelijk overzicht van uw elektriciteitsnetwerk. Wij verzorgen zowel eenvoudige als complexere elektriciteitswerken. Wij gebruiken steeds de meest kwalitatieve materialen en houden altijd rekening met de wensen en het budget van de klant. Wij kijken uw meterkast gerust voor u na of installeren nieuwe technieken voor u.

Aantrekkelijke tarieven, heldere voorwaarden

Zoekt u een betaalbare elektricien met de juiste kennis en duidelijke voorwaarden? Zoek dan niet verder, want dit is precies wat wij u kunnen bieden. Wij hebben jaren ervaring in het vakgebied en daar profiteert u van. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en prijzen van de klus die u voor ogen heeft.