DOMOTICA

Broekaert Dieter installeert voor u alle domotica van de erkende merken Teletask en NIKO Home Control. Dit alles doe ik zowel voor nieuwbouw als renovaties, maar u kunt ook beroep op me doen voor kleine herstellingen. Ik werk steeds met kwaliteitsproducten naar ieders budget. Heeft u nog vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Niko Home Control

Met Niko Home Control wordt de bediening van verlichting, ventilatie of rolluiken zeer eenvoudig.

Dit domotica systeem geeft u, in de woning, controle over de elektrische functies via de smartphone en uiteraard ook via de klassieke schakelaars. Met één druk op de knop kan u onmiddellijk sfeer creëren.
Bovendien geeft de Niko Home Control installatie ook informatie over uw verbruik van elektriciteit en de opwekking van stroom door zonnepanelen.

NIKO HOME
CONTROL

Niko Home Control is de eerste elektrische installatie waarmee je thuis actief energie bespaart.

Afgelijnde schakelaars

Niko Home Control heeft een ruim assortiment aan schakelaars: enkel- en tweevoudige schakelaars, rolluikschakelaars en -drukknoppen, tijdschakelaars, … U kiest zelf welke kleur en welk materiaal bij u passen.

Gebruiksvriendelijke App

Via de gratis App van Niko Home Control kan u de installatie met uw smartphone of tablat bedienen. Hierdoor is ook de bediening buitenshuis mogelijk.

Met functies als zoneregeling voor verwarming, ecotoets, paniektoets, aanwezigheidssimulatie … verhoogt de nieuwe elektrische installatie aanzienlijk je wooncomfort en veiligheid.

Voor elke functie; energieverbruik monitoren, lichten dimmen, ventilatie sturen, rolluiken, gordijnen of zonweringen bedienen … is een module in de kast vereist.

Teletask

Teletask zorgt voor een verhoging van het comfort, de veiligheid en het energiebeheer in huis, waarbij gebruiksvriendelijkheid en design centraal staan.

Dankzij het duidelijke display wordt het beheer van uw domotica zeer gemakkelijk en dit zowel met de standaard toetsenpanelen als de highend aanraakschermen. De gebruiksvriendelijke App zorgt er dan weer voor dat de bediening op uw smartphone en tablad een plezier wordt.
Teletask heeft ook de focus gelegd op het design, waardoor elk onderdeel van het domotica systeem uniek is. Een ruime keuze aan frontplaatjes maakt het mogelijk om een ontwerp te vinden naar ieders smaak.

Wij zijn heel blij met onze Niko Home Control keuze.
Eenvoudig, zelf dingen toevoegen, gebruiksvriendelijke App.
Noem maar op. Wij zijn heel tevreden.
Steven De Wolf
Wij werken met het domotica systeem van Teletask en zijn zeer tevreden.
Leuk design, enorm veel mogelijkheden en gemakkelijk te gebruiken.
De ‘alles-uit-knop’ vinden wij ongelofelijk handig en is een meerwaarde.
Maya De Nauw